Pleinen en Theaters InfraTech 2025

Op InfraTech 2025 vindt er een uitgebreid kennisprogramma plaats, waarin specialisten hun kennis over hun vak in de infrasector delen. InfraTech heeft meerdere theaters waar deze sessies plaats zullen vinden, zoals onder andere het Kennistheater en het Software theater in de software area.

 

Kennistheater

In het Kennistheater delen experts hun ervaringen en kennis over de laatste trends en ontwikkelingen in de infrasector. Laat u inspireren!
 

Software theater

Om software tijdens InfraTech 2025 onder de aandacht te brengen bij bezoekers en mede-exposanten bundelen we de krachten van bedrijven die actief zijn op dit vakgebied. In de InfraTech Software Area krijgt u de kans om kennis te maken met de nieuwste software technologieën en hun toepassingen in de infra. Specialisten vertellen u alles over de juiste oplossingen voor uw organisatie.

Bovendien kunt u in het Software Theater terecht voor presentaties van experts uit de sector. Zij geven u alvast een voorproefje van wat zij gaan laten zien in het Theater in deze video's. Kom naar de Software Area tijdens InfraTech 2025 en ontdek de meest innovatieve oplossingen die de markt te bieden heeft!