Registreer voor een gratis bezoek!

Over InfraTech

Nationaal platform voor de hele infrasector

Met 637 exposanten en 21.017 bezoekers was InfraTech veruit de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland. InfraTech bereikt de complete keten. Hier worden nieuwe verbindingen gelegd en nieuwe kansen gecreëerd. Publiek en privaat, grote en kleine partijen, koplopers en volgers; InfraTech verzamelt deze dynamische sector onder één dak.

Facts & Figures InfraTech 2017

Met 637 exposanten en 21.017 bezoekers was InfraTech 2017 groter dan ooit. De 12e editie van de belangrijkste vakbeurs voor de infrasector toont daarmee aan een uiterst nauwkeurige graadmeter te zijn voor de ontwikkelingen in de markt. Er zijn ruim 200.000 contactmomenten geweest tussen exposanten en bezoekers, die ook tal van bijeenkomsten, debatten en presentaties hebben bijgewoond.  
Bekijk hier een totaalindruk van InfraTech 2017 of download de feiten en cijfers samengevat in één pagina. 

Slim verbinden

Dat was het thema van InfraTech 2017 in Rotterdam Ahoy. Letterlijk en figuurlijk. Vooraanstaande stakeholders en innovatieve organisaties uit de hele infrabranche speelden een prominente rol op de beurs. Hiermee is InfraTech dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers in de hele infrasector.

Focus op innovatie

InfraTech 2017 legde met diverse nieuwe initiatieven meer dan ooit de focus op innovatie en trends. Voorbeelden hiervan zijn: het segment Infra Innovaties op de beursvloer, Lab op Straat, het Water Innovatie Plein en het Reliningplein in het segment Riolering.

Sector met lef

Ontwikkelingen in de infrabranche volgen elkaar in snel tempo op. De markt vraagt om een sector met lef. Met oog voor veranderingen in de ruimtelijke omgeving en met toenemende betrokkenheid van de burger in dit proces. Partijen in de infrabranche leggen die verbinding, van solo naar samenwerken. Er wordt volop gezocht naar mogelijkheden, ook buiten de branche, voor een integrale aanpak met nieuwe contractvormen en transparante samenwerking. Ontwikkelingen waar InfraTech 2017 nadrukkelijk aandacht aan heeft besteed.

Partnerships

InfraTech 2017 werd ondersteund door 14 belangrijke partners die zowel strategisch als programma-inhoudelijk meedenken.
 

Bekijk hier de bladerbare brochure van InfraTech 2017.

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER