Plattegrond & Deelnemerslijst InfraTech 2023 online

23 Februari 2022
Plattegrond & Deelnemerslijst InfraTech 2023 online

Van 17 tot en met 20 januari 2023 vormt Rotterdam Ahoy met de vakbeurs InfraTech opnieuw het decor voor de nationale infrasector. De beursvloer kent overzichtelijke thema’s die een segment binnen de infrastructuur vertegenwoordigen:

  • Infra
  • Water & Riolering
  • Openbare Ruimte & Mobiliteit
  • Infra & Innovatie

 

Tijdens InfraTech komt de hele infrasector samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. Na de coronaperiode is het essentieel dat de branche elkaar weer live ontmoet om samen naar de toekomst te kijken.

 

De plattegrond voor InfraTech 2023 staat nu online! De groen gekleurde plekken zijn nog beschikbaar. 

Bekijk de plattegrond hier


Ruim 200 exposanten hebben zich al aangemeld voor InfraTech 2023. Benieuwd welke exposanten u voorgingen? Bekijk hier de reeds ingeschreven exposanten.

 

Wilt u gegarandeerd zijn van een plek tijdens het grootste en belangrijkste kennisplatform van de infrabranche? Reserveer alvast uw stand en vul het deelnameformulier in. Wij bieden diverse mogelijkheden om u te presenteren op InfraTech 2023. U kunt kiezen uit alleen standoppervlakte waarbij u zelf uw stand bouwt of uit een van onze standbouw pakketten. 

 

Neem gerust contact op met onze Accountmanager Sjoerd Veldboer door te bellen naar +31 (0)6 10012647 of een email te sturen naar s.veldboer@ahoy.nl.


Bron: