Nieuw Raad van Advies lid bij InfraTech: Jelmer Alberts

06 Juni 2024
Nieuw Raad van Advies lid bij InfraTech: Jelmer Alberts

We zijn verheugd om Jelmer Alberts te verwelkomen als het nieuwste lid van onze Raad van Advies van InfraTech. Jelmer neemt het stokje over van Fries Heinis, die na vele edities in onze raad zijn weg buiten Bouwend Nederland vervolgt. Als directeur belangenbehartiging brengt Jelmer een schat aan ervaring en kennis mee naar onze vakbeurs.

De Raad van Advies: De Ruggengraat van InfraTech

Onze Raad van Advies speelt een cruciale rol bij het vormgeven van InfraTech. Deze groep van invloedrijke stakeholders uit de sector zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en behoeften binnen de infrastructuurindustrie. Hun inzichten en adviezen helpen ons om een beurs te organiseren die relevant en waardevol is voor alle deelnemers.

Jelmer Alberts is bij Bouwend Nederland verantwoordelijk voor de belangenbehartiging, beleids- en verenigingszaken, en het aansturen van de regiomanagers in de regioteams. Hij benadrukt het belang van directe communicatie met beleidsmakers: "Politieke keuzes hebben grote impact op onze sector. Het is daarom cruciaal dat er niet óver ons, maar mét ons wordt gesproken over nieuw beleid en regelgeving. We willen als gesprekspartner een waardevolle bijdrage leveren: we hebben de kennis, de contacten en we weten als geen ander wat er speelt bij onze leden."

Jelmer's achtergrond omvat rollen bij industriekoepel FME, ING en de Tweede Kamerfractie van D66. Zijn uitgebreide ervaring en netwerk zullen ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn aan de Raad van Advies van InfraTech.
We kijken ernaar uit om met Jelmer samen te werken en om te zien hoe zijn inzichten en leiding ons helpen bij het versterken van de positie van InfraTech als de toonaangevende    vakbeurs in de infrastructuursector.
 


Bron: