Maak onderdeel uit van de toekomst van de infrasector

20 Oktober 2023
Maak onderdeel uit van de toekomst van de infrasector

Om software tijdens InfraTech 2025 onder de aandacht te brengen bundelen we de krachten van bedrijven die actief zijn binnen dit vakgebied. Op de InfraTech Software Area krijgen bezoekers de kans om kennis te maken met de nieuwste software technologieën en hun toepassingen in de infra.

Bovendien kunt u als specialist in het Software Theater een presentatie geven over uw organisatie en de innovatieve oplossingen die u de markt te bieden heeft.

Twee terugkerende exposanten van de Software Area, Cyclomedia en ICT Group, delen hieronder hun ervaringen. Wij zijn blij dat jullie er ook deze editie weer bij zijn! 

Experts van Cyclomedia op de Software Area

"Het team van Cyclomedia was erg blij om te zien dat er tijdens InfraTech een speciale zone is
gericht op Software en zag de meerwaarde ervan in om hieraan deel te nemen. We zien in
de infrasector belangrijke trends op het gebied van digitalisering en datakwaliteit. Software die dit ondersteunen zullen een hogere prioriteit blijven krijgen. Het is mooi om dat ook tijdens InfraTech 2025 op de Software Area terug te zien!”

- Chantal Brick, Marketing Manager NL Cyclomedia

 

Ook ICT Group is erbij op de Software Area

"Automatisering in de infra is vaak onderdeel van een integraal project. Echter is het vraagstuk zo specifiek en complex dat het als specialisme voldoende aandacht vereist. Dit is de reden waarom wij tijdens InfraTech 2025 in de Software Area aanwezig zijn!”

- Herman Kraaij, Business Development Manager bij ICT Group


Bron: