Grip op processen in de GWW/Infra met 4PS

18 Januari 2023
Grip op processen in de GWW/Infra met 4PS

Als digitaliseringspartner voor de GWW/Infra is 4PS aanwezig op Infratech. 4PS ondersteunt de branche met IT-oplossingen gebouwd op innovatieve en betrouwbare Microsoft-technologie. Op de stand van 4PS (hal 6, 6.501) verzorgen zij live demo’s en beantwoorden ze vragen over ketenintegratie, digitalisering en automatisering.

Kennissessie in de Software Area
4PS verzorgt daarnaast op de woensdag (18.00 - 18.45 uur), donderdag (10.30 - 11.15 uur) en vrijdag (13.30 - 14.15 uur) een kennissessie over hoe bedrijven met innovatieve IT-oplossingen grip houden op hun processen. Zonder een degelijk IT-landschap een organisatie runnen is niet meer van deze tijd. Digitalisering gaat steeds verder en dat komt niet alleen door steeds verder gaande nieuwe ontwikkelingen, maar ook door toenemende eisen en wensen vanuit de samenleving en overheid. Innovatieve IT-oplossingen bieden hierbij de juiste ondersteuning. 4PS laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe hun software, 4PS Construct, bedrijfsprocessen vereenvoudigt en bijdraagt aan een toekomstbestendige organisatie.

Oplossingen voor betere ketensamenwerking
Voor 4PS staat ketensamenwerking altijd hoog op de agenda. Om ketenpartners eenvoudiger en sneller te laten samenwerken ontwikkelden zij daarom verschillende oplossingen. Zo is er het Be-Sync Informatieportaal (BIP), waarop alle relevante documenten voor een project of servicelocatie veilig en snel te vinden zijn. Met het samenwerkingsportaal 4PS Control kunnen bijvoorbeeld werkorders gemakkelijk gedeeld worden met onderaannemers of klanten. Tot slot verlopen processen rondom aanvragen en opdrachten vanuit het Digitaal Samenwerkingsplatform (DSP) soepeler en geautomatiseerd dankzij de integratie met het ERP-systeem van 4PS: 4PS Construct.

Oplossingen voor digitalisering en automatisering
Dankzij de Microsoft-technologie waarop alle oplossingen van 4PS zijn gebouwd is er veel mogelijk op het gebied van digitalisering en automatisering. Veel organisaties maken al gebruik van Microsoft-applicaties zoals Teams en SharePoint, waardoor het verder digitaliseren van bedrijfsprocessen binnen handbereik ligt. Voordelen van deze Microsoft-applicaties en het Microsoft Power Platform zijn de vergaande integratiemogelijkheden en de snelheid waarmee apps, automatische werkstromen of dashboards worden ontwikkeld. Omdat de oplossingen cloud-based zijn, zijn ze altijd up-to-date en optimaal beveiligd.

Over 4PS
4PS maakt, implementeert en onderhoudt standaard software voor de bouw, GWW en installatietechniek: 4PS Construct. Met meer dan 320 professionals werken ze dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor 450 klanten over de hele wereld. 4PS Construct is een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert elke klant automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.
Vragen over de oplossingen van 4PS of zien hoe deze werken? Bezoek dan stand 6.501.


Bron: