Bezoek ook Techni-Mat in België!

23 Februari 2022
Bezoek ook Techni-Mat in België!

Techni-Mat is een vakbeurs voor professionals actief in de infra en ruwbouw sector. De bezoekers zijn (technisch) directeurs, aankopers, calculatoren, beslissers en andere sleutelfiguren van grote bouwbedrijven, overheden en ingenieursbureaus. De organisatie is in handen van InfraTech en Matexpo, twee toonaangevende beurzen die met Techni-Mat een nieuw segment aanspreken.

 

Er zijn nog enkele stands beschikbaar! Ontdek alle deelnemende exposanten en de beschikbare stands via de exposantenlijst en plattegrond op de website.

 

Interesse in deelname?

Door het all-in stand concept, heeft u als exposant een minimale voorbereidingstijd. Een volledig opgebouwde stand inclusief meubilair, gepersonaliseerde panelen op de achterwand en eyecatcher, TV-scherm en basis catering. Bekijk ook de brochure voor alle mogelijkheden.

 

Wilt u meer weten over Techni-Mat of informatie over beschikbare stands? Onze accountmanager Sjoerd Veldboer staat voor u klaar en informeert u graag over de deelnamemogelijkheden via telefoonnummer +31 (0)6 10 01 26 47 en s.veldboer@ahoy.nl.

 

Bezoeken

U kunt Techni-Mat natuurlijk ook bezoeken. Met uw registratie heeft u toegang op beide beursdagen, catering en toegang tot alle infosessies, Techni-Talks en awards uitreiking.

Registreer u via deze link voor gratis toegang.


Bron: