Inhoud sessies exposantentraining

(A) Goede voorbereiding is het halve werk!
In deze workshop laten we zien waarom het zo belangrijk is om al in een vroeg stadium goed na te denken over wie en wat u met uw beursdeelname wilt bereiken. Deze doelstellingen helpen u namelijk enorm bij het nemen van de juiste beslissingen over de stand, uw standbemanning, uw beurscampagne en de follow-up. Na deze interactieve en inspirerende workshop bent u een flinke stap dichter bij een succesvolle InfraTech 2017!

Trainer: Ruud van Uden Exhibition Support 
www.ruudvanuden.nl | mail@ruudvanuden.nl | 06-16690523 

(B) Do’s & Dont’s
Kent u dat.....u heeft een mooie stand, nog mooiere producten of diensten, heerlijke koffie en leuke gadgets......U ziet dat er iemand naar uw stand staat te kijken....Mooi toch, het werkt! Maar er gebeurt niets! Uw team wacht af, praat wat met elkaar en stelt vast dat de echte drukte nog moet komen. Op het moment dat u uw collega’s aanspreekt over deze belangstellende op afstand, geven ze aan dat deze heer of mevrouw, als hij/zij echt geïnteresseerd is, wel vanzelf zal komen. In een winkel hebben we er ook hekel aan dat we direct besprongen worden. Op dat moment dwalen uw gedachten af naar uw beursinvestering en de doelstellingen. En dan opeens is de droom over. U heeft nu nog de kans om dit slechte scenario te voorkomen. 

Helemaal wakker? Kies dan vooral de sessie over effectief gedrag van uw standbemanning. Check ook www.salesandpepper.com voor leuke filmpjes over dit onderwerp.

Door Pieter Paul Visser en Frank Kanters van Sales & Pepper

(C) The voice of InfraTech
Pak de gelegenheid om uw "verhaal", uw pitch of storytelling te toetsen bij de deskundige jury (bestaande uit directe mede exposanten ) om zo met een nog scherper verhaal de beursvloer op te gaan. Onder leiding van onze presentator Han Leenhouts gaan diverse teams snelle voorrondes doen en hebben we direct de live-show met als prijs eeuwige roem.

Trainer: Han Leenhouts van Sales & Pepper
www.salesandpepper.com | han@salesandpepper.com | 06-46324830

Uniek bezoek aan de Maastunnel
De ruim 74 jaar oude Maastunnel is de oudste verkeerstunnel van ons land. De tunnel, die in de WOII voor het eerst in gebruik werd genomen, wordt dagelijks gebruikt door tienduizenden automobilisten en fietsers als verbinding tussen noord en zuid. Echter, door de jaren heen is het beton aangetast. Daarnaast moet de tunnel in 2019 voldoen aan de wet- en regelgeving voor veiligheid in tunnels. Daarom wordt de tunnel gerenoveerd en gerestaureerd (zomer 2017 - zomer 2019). 
Wil je met eigen ogen aanschouwen hoe het met de Maastunnel is gesteld? Geef je dan op voor een rondleiding en bezoek ook de verborgen ruimtes zoals de machinekamers en ventilatiegebouwen. De rondleiding eindigt in de expositieruimte met foto’s en filmpjes over het verleden, het heden en de komende renovatie en restauratie.
Meer informatie: http://www.rotterdam.nl/maastunnel