TUS Expo Europe 2019

Tegelijkertijd met InfraTech 2019 vindt in het Congres- en Vergadercentrum van Rotterdam Ahoy de TUS Expo Europe 2019 plaats: een toonaangevende conferentie over onbemande voertuigen op zowel de weg, het water en in de lucht. TUS Expo Europe is onderdeel van de tweede International Robotics Week. Het tweedaagse evenement kent een expositie waar fabrikanten, onderzoeksinstituten, universiteiten, kamers van koophandel en brancheorganisaties de laatste stand der techniek en de nieuwste innovaties laten zien. Deze expositie bezoek je met het toegangsbewijs van InfraTech 2019. Tegelijkertijd is er een drukbezochte conferentie waar belangrijke sprekers van over de hele wereld hun kennis delen. 

Inschrijven conferentie

Exoskeleton summit: Robotica voor de mens.

Weinig technologieën illustreren beter wat Robotica voor mensen kan doen dan Exoskeletten. Deze robots maken ons sterker, vergroten ons uithoudingsvermogen en maken ons minder kwetsbaar voor verwondingen. Overal waar mensen zich bezighouden met fysiek zware arbeid, kunnen Exoskeletten net dat beetje extra toevoegen dat het verschil maakt. Het gebruik van Exoskeletten in de bouw zal in vijf tot tien jaar even vanzelfsprekend zijn als het gebruik van een helm of het dragen van een veiligheidsvest. De eerste echt bruikbare voorbeelden bereiken nu de markt tegen betaalbare prijzen.

Bekijk de video van de Exoskeleton

Kom alles te weten over Exoskeletten op donderdag 17 januari 2019. De exoskeleton summit is onderdeel van TUS Expo Europe 2019 en wordt gepresenteerd door Laevo, Universiteit Twente en TU Delft.

Datum: donderdag 17 januari 2019
Duur: 3 uur
Prijs: € 95,- p.p.

Lees hier meer

Intelligent Sensor Networks Conference, 18 januari 2019

Tegelijkertijd met InfraTech 2019 vindt in het Congres- en Vergadercentrum van Rotterdam Ahoy de tiende internationale editie van Intelligent Sensor Networks Conference plaats: een toonaangevende conferentie over sensor netwerken voor smart industry (industrie 4.0 / industrie 4.0) en smart maintenance (Industrial Internet of Things). Real time informatie wordt daarmee een integraal onderdeel van bedrijfsprocessen om zo tot betere besluitvorming, controle van vitale processen en beter onderhoud te komen.

Kom alles te weten over Smart Industry / Smart Maintenance op vrijdag 18 januari 2019.

Meer informatieRegistreer