Initiatieven speciaal voor studenten

Naast het CareerLab op 17 en 18 januari zullen er tijdens InfraTech 2019 op diverse stands speciale (win)acties en initiatieven voor studenten zijn. Van Virtual Reality deltavliegen bij de VD Groep (stand 1.016) tot meedenken over uitdagende vraagstukken tijdens de Hackathon in de PROOFtuin.

Kom langs bij A-Quin (stand 1.017), Genpower (stand 1.038), of CAD Accent (stand 1.002) of geef jouw carrière een flinke trap in de juiste richting bij de bijzondere stand van Enginear (stand 2.101). 

Kennisprogramma voor studenten Registreer voor gratis bezoek

CareerLab voor aanstormend talent

Ben je in de laatste fase van je studie en ben je op zoek naar een stageplaats of een interessante afstudeeropdracht? Of heb je je diploma net op zak maar heb je nog geen goed beeld van je carrièrekansen op de arbeidsmarkt? Kom dan op 17 en 18 januari naar het Careerlab op InfraTech.

In het CareerLab sta jij als aanstormend talent voor de Infrabranche centraal. Je kunt onder andere deelnemen aan verschillende expert-sessies, hier ga je inhoudelijk in gesprek met young professionals van verschillende organisaties. Zij beantwoorden al jouw vragen over de kansen en uitdagingen in de branche.

In het CareerLab kun je ook de stageplaatsen, afstudeeropdrachten en vacatures van de exposanten van InfraTech bekijken. Solliciteer direct online of loop even langs bij de stand. Een unieke kans om jezelf beter te oriënteren op de arbeidsmarkt. Ook kun je op 17 en 18 januari langskomen voor een carrière adviesgesprek, een CV-check en een professionele LinkedIn foto.

Kortom, waarom mag jij het CareerLab niet missen tijdens InfraTech 2019?

  • Ga in gesprek met experts uit de markt;
  • Kom langs voor de gratis CV-check en een carrière adviesgesprek;
  • Maak een professionele LinkedIn foto;
  • Solliciteer direct op een stageplaats, afstudeeropdracht of vacature;
  • Ga direct op de beurs sfeer proeven bij een mogelijke werkgever.
     

Mail voor meer informatie of aanmelden

Heb jij het Van Gelder-DNA?

Kom langs op onze stand en krijg een uniek VR-inkijkje in een van onze grote projecten, de herinrichting van de Coolsingel in Rotterdam. Heb jij een no-nonsens mentaliteit en ben je gedreven en loyaal, dan zouden we zomaar een DNA-match kunnen hebben! Kom naar onze stand (1.106) en informeer naar uitdagende banen of (afstudeer)stages.

Ga de uitdaging aan bij Boskalis!

Boskalis Nederland werkt aan infrastructurele projecten op land en water. Onze projecten veranderen het landschap, maken ons land beter bereikbaar, veiliger en dragen bij aan een betere leefomgeving. Hierbij hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Wil je ons beter leren kennen? Kom dan naar onze stand (1.309) op InfraTech 2019 en beleef de wereld van Boskalis in een spannende uitdaging!

Gezocht: gamechangers in de infra

Ben je maatschappelijk betrokken, neem je graag het initiatief, heb jij vernieuwende ideeën en sta je te trappelen om infra-innovaties in de praktijk te brengen? Misschien is een stage, traineeship of baan bij een van de provincies wel iets voor jou! Kom, ontmoet en inspireer ons op de Provincie Boulevard in Hal 1. 

JongNLi meets students and Young Professionals

JongNlingenieurs organiseert met de Jongafdelingen van onze pleinpartners Arcadis, Antea Group, Iv-Infra, Movares, M+P en Witteveen+Bos een interessant programma voor studenten en Young Professionals. Weten wat de Ingenieursbranche te bieden heeft aan carrièremogelijkheden?? Kom langs op het Ingenieurs Plein in Hal 6.