Thema: Infra

De beursvloer van de 15e editie van InfraTech is in januari 2023 opgedeeld in vier thema’s die stuk voor stuk een eigen segment binnen de sector vertegenwoordigen. Eén van deze vier thema’s is het thema 'Infra’

Infra is een vakgebied dat zich richt op de bouw, het onderhoud en de modernisering van infrastructuur. Dit omvat onder andere bouwstoffen, bruggenbouw, civiele techniek, energie, railbouw en spoorinfra, sloop en recycling, wegenbouw en waterbouw.

Infra vakgebied

Dit vakgebied bestaat dus niet alleen uit wegen, bruggen, viaducten, sluizen, tunnels, maar ook uit de ondergrondse infrastructuur van kabels en leidingen, vaarwegen en zelfs de lucht. De onderwerpen die tijdens het kennisprogramma onder andere aan bod zullen komen zijn: onderhoud, hergebruik, emissieloos werken, duurzaamheid, circulariteit, klimaatadaptatie, digitalisering, smart mobility en nog veel meer.

In de hal Infra vindt u exposanten op het gebied van onder andere betonbouw, kunstwerken, wegen- en waterbouw en spoorinfra. Hier staan ook de Provincie Boulevard en Bouwend Nederland.

Benieuwd naar de andere thema’s? Lees hier alles over de andere thema’s Infra & Innovatie, Openbare Ruimte & Mobiliteit en Water & Riolering.
Meer leren over de infrasector? Registreer u dan nu via hier!

 

 Registreer hier