Registratie InfraTech 2021 Hybride geopend

11 November 2020
Registratie InfraTech 2021 Hybride geopend

Elkaar ontmoeten tijdens InfraTech 2021 Hybride


InfraTech 2021 Hybride, dat plaatsvindt van 12 - 15 januari 2021 in Rotterdam Ahoy, wordt geheel georganiseerd volgens de op dat moment geldende maatregelen. De vakbeurs zal zowel een fysieke beursvloer hebben, volgens de COVID-19 richtlijnen ingericht, als virtueel live zijn.

InfraTech is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. Tijdens InfraTech komt de hele keten samen: Together we move forward. 

Vanaf vandaag kunt u zich registreren voor InfraTech 2021 Hybride! Registreer via deze link

Door u te registeren voor InfraTech 2021 Hybride bent u automatisch bezoeker van het nieuwe Online InfraTech Netwerk Platform, welke in december live gaat.

InfraTech Netwerk Platform
Naast de fysieke beursvloer verrijkt vakbeurs InfraTech haar 14e editie met een online programma. De diverse kennissessies in samenwerking met de partners van InfraTech zullen te volgen zijn via het nieuwe InfraTech Netwerk Platform. Waar de partners hun programma eerder op hun pleinen lieten zien, worden er nu verbindingen gezocht om een aantrekkelijk, actueel digitaal programma neer te zetten. Tijdens de vier dagen van InfraTech wordt de kijker meegenomen op een kennisreis. Op dag één zal het thema 'verbinden’ centraal staan: wat hebben marktpartijen en opdrachtgevers nodig van elkaar om een stap voorwaarts te maken? Op dag twee kijken we naar de innovaties in de markt, op dag drie zal het implementeren en doen centraal staan en we sluiten af met actie: How do we Move Forward! 

Op het InfraTech Netwerk Platform krijgen bezoekers en exposanten van InfraTech ook de mogelijkheid om elkaar op basis van hun zakelijke interesse te ontmoeten en zowel fysieke als digitale afspraken met elkaar te maken. Op het platform hebben exposanten hun eigen omgeving waarin ze kennis kunnen delen over onder meer hun producten en innovaties en eventuele live kennissessies kunnen streamen. 


Bron: