Opening InfraTech 2021

16 December 2020
Opening InfraTech 2021

De wereld ontwikkelt zich razendsnel, digitalisering zet onstuimig door en de energietransitie wordt met de dag relevanter. We willen in deze snel veranderende fysieke en digitale wereld uitdagingen aangaan en kansen grijpen. We willen samen een stap vooruit zetten, onze stempel op de toekomst drukken en het voortouw nemen in het creëren van de wereld van morgen. We willen vooruit. It is time to Move Forward!

Move Forward is daarom de campagne van InfraTech 2021, die vanwege de huidige situatie alleen online plaatsvindt van 12 t/m 15 januari 2021. Tijdens de openingssessie geven Pier Eringa, voorzitter van het Bestuur van de Stichting Next Generation Infrastructures (NGinfra), Michèle Blom, Directeur-Generaal Rijkswaterstaat en een lid uit de concerndirectie van Gemeente Rotterdam hun visie op Move Forward.

Het is belangrijker dan ooit om kennis te delen, te ontwikkelen en dit toe te passen in de infrastructuur die past bij de samenleving nu en in de toekomst. Wat gaat het grote verschil maken? Is dat cross sectoraal denken, een bredere maatschappelijke visie of innovatieve contractvormen?

Luister en kijk mee op 12 januari om 9.45 uur via het digitale InfraTech Platform. Meld u nu aan via deze link.

Let op, u kunt zich alleen inschrijven voor de opening als u al geregistreerd bent voor een digitaal bezoek aan InfraTech 2021 en bent ingelogd op het InfraTech Netwerk Platform. Heeft u zich nog niet geregistreerd? Doe dit dan via onze website

Bekijk hier het volledige programma van InfraTech 2021 Online.


Bron: