InfraTech Netwerk Platform geopend!

10 December 2020
InfraTech Netwerk Platform geopend!

Vanaf vandaag kunt u het InfraTech Netwerk Platform bezoeken! Het platform biedt de mogelijkheid tot matchmaking, het maken van afspraken en deelnemen aan het uitgebreide digitale kennisprogramma. 

 

Als u zich al geregistreerd heeft voor InfraTech 2021 ontvangt u vandaag uw inloggegevens en kunt u via deze link inloggen op het platform. Als u zich nog niet geregistreerd heeft, kunt u dat op onze website doen. Door middel van een registratie voor de vakbeurs bent u automatisch ook bezoeker van het InfraTech Netwerk Platform en zal u uitgenodigd worden om deel te nemen aan het platform.

 

Na activatie van uw persoonlijke profiel kunt u al starten met het matchen met exposanten. U kunt vanaf nu dus al waardevolle connecties maken en uw netwerk uitbreiden! In het platform kunt u ook alle bedrijfsprofielen en andere content bekijken. Bovendien kunt u zich alvast inschrijven voor de diverse programmaonderdelen in januari. De exposanten zullen ook workshops en webinars aanbieden in het platform.

 

Start vandaag met matchmaking!

Alle exposanten van InfraTech 2021 hebben hun profiel ingevuld met bedrijfsinformatie, video’s, interessant nieuws en vertegenwoordigers. De netwerktool op het platform gebruikt intelligente algoritmen om u gepersonaliseerde suggesties te geven op basis van uw zakelijke doelen en interesses. Het is belangrijk dat u uw profiel volledig invult. Zo krijgt u de meest waardevolle matches!

 

Bij wederzijdse interesse kunt u met de vertegenwoordiger chatten en online een afspraak inplannen. In het persoonlijke account kunt u bijhouden welke connecties en meetings met bedrijven u gemaakt heeft. Daarnaast is het mogelijk om uw persoonlijke agenda bij te houden met kennissessies die u interessant vindt. 

 

Digitaal kennisprogramma

Vier dagen lang kunt u op het platform terecht voor interessante presentaties, case-studies, debatten en webinars. Tijdens InfraTech 2021 nemen wij samen met onze programmapartners de kijker mee op kennisreis door middel van de verschillende thema's: verbinden, innovatie, implementatie en how do we Move Forward. 

 

Bekijk hier het kennisprogramma. 

U kunt het volledige kennisprogramma terugvinden in het InfraTech Netwerk Platform en de kennissessies toevoegen aan uw persoonlijke agenda. 


Bron: