Reis & Verblijf

InfraTech vindt plaats in Rotterdam Ahoy.

Rotterdam Ahoy
Ahoy-weg 10
3084 BA Rotterdam

Hotel

Wilt u overnachten tijdens InfraTech? Via Preferred Hotel Reservations reserveert u eenvoudig bij hotels in de buurt van Rotterdam Ahoy.  

OPENBAAR VERVOER

Ahoy bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl.

Houd er rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig hebt in de Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koopt u eenvoudig op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vindt u ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

ROUTEBESCHRIJVING & PARKEREN

Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen

VANUIT DE RICHTING AMSTERDAM/DEN HAAG

U houdt de A4 aan tot Den Haag. U volgt dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Hoek van Holland. U neemt de A4 door de Beneluxtunnel. Vanuit Benelux volgt u Ring A15 richting Rotterdam-Zuid (parallelrijbaan) en neemt u de afrit Rotterdam-Charlois(19). Vanaf de Groene Kruisweg neemt u de 4e afrit rechts de Oldegaarde op. Vervolgens bij de verkeerslichten links de Zuiderparkweg op. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

VANUIT DE RICHTING UTRECHT

U houdt de A12 aan tot Gouda. U volgt dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt u de afrit A16 richting Dordrecht/Breda. Na de Van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam richting Zierikzee / Barendrecht / Europoort (A15). Op de A15 volgt u vóór knooppunt Ridderkerk de Ring A15 richting Rotterdam-Zuid (parallelrijbaan), vervolgens volgt u Ring Rotterdam Zierikzee (A29) en neemt u afrit 19A Rotterdam-Zuidplein. U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

VANUIT RICHTING DORDRECHT/BREDA

U houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 volgt u vóór knooppunt Ridderkerk de Ring A15 (parallelrijbaan) en neemt u de afrit Ahoy-Zuidplein (19A). U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

VANUIT RICHTING ZEELAND/ROOSENDAAL

U houdt de A29 aan richting Rotterdam. U rijdt de A29 helemaal uit. Bij knooppunt Vaanplein neemt u afrit Rotterdam-Zuidplein (19A). U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

Plan hier uw route naar Rotterdam Ahoy. Een routebeschrijving printen? Klik hier.

PARKEREN

Sinds september 2017 is Ahoy trotse eigenaar van een geautomatiseerd parkeersysteem. Daardoor zijn wij klaar voor alle ontwikkelingen m.b.t betalingsverkeer (cashless, dip&go, tap&go) i.c.m. nieuwe technieken als kentekenherkenning. De slagboom opent automatisch bij uitrijden, na betaling, door middel van kentekenherkenning. U kunt op elk gewenst moment van de dag uw parkeerticket afrekenen bij de betaalautomaten. Wanneer u een e-ticket heeft aangeschaft dient u deze bij inrijden te scannen. Bij uitrijden opent de slagboom automatisch door kentekenherkenning. Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug. Op www.bereikbareregiorotterdam.nl en www.anwb.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden. Voor alle actuele wegwerkzaamheden, kijkt u op www.vananaarbeter.nl

Parkeren kunt u op het parkeerterrein voor € 13,00 per auto. Het tarief voor touringcars is € 45,00. 

Wilt u tijdens uw bezoek aan Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats op ons parkeerterrein? Reserveer dan uw parkeerplaats met parkeergarantie voor € 17,50. U print dit parkeerticket na betaling en toont dit aan onze parkeerwachters, ook als er staat aangegeven op de borden dat het terrein VOL is, heeft u te allen tijde toegang.