Registreer voor een gratis bezoek!

Trends

Veranderende Samenwerking in de Keten

Samenwerken doen we niet zomaar. Samenwerken doen we omdat de opgaven waar we voor staan complex zijn en veel partijen raken.

Samenwerken levert daarbij een duidelijke meerwaarde op. Door in de bouw nog meer te gaan samenwerken kan de bouw verder excelleren, meer (maatschappelijke) waarde leveren en meer plezier brengen in het werk. In het artikel "Van juridische kwesties naar samenwerken op basis van vertrouwen” dat werd gepubliceerd in Otar, nr. 8, 2016, is het onderwerp uitgebreid toegelicht. 

E-learning keynotesessie Veranderende Samenwerking in de Keten tijdens InfraTech 2017

Tijdens InfraTech 2017 was Veranderende Samenwerking in de Keten één van de trends binnen het kennisprogramma. Keynote-speaker Leentje Volker stelde het onderwerp centraal in haar kennissessie: "Hoe verbeter je de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer?". Bekijk hieronder de volledige e-learning.


Korte samenvatting:
2.18: Passen je keuzes altijd bij het project en binnen de procedures?;
3.30: Uitleg over de keten;
5.42: De inhoud van de Leidende Principes: Human Factors, Tenderen, EMVI 2.0, Risico’s en Prijsvorming;
7.29: Uitwerking voorbeeld Human Factors;
8.15: Uitwerking voorbeeld Risico’s.

 

Geef uw mening. Passen uw keuzes altijd bij het project en binnen de procedures?
  • 28.57%
  • 71.43%


De e-learning 'Veranderende Samenwerking in de Keten’ is onderdeel van een reeks van vier e-learnings die zijn opgenomen tijdens InfraTech 2017. Naast Veranderende Samenwerking in de Keten kunt u ook kijken naar Complexe Mobiliteit, Herwaardering Vakmanschap en Circulaire Economie.

Over de keynote-speaker Leentje Volker

Leentje Volker is als Associate Professor aan de TU Delft gespecialiseerd in publiek opdrachtgeverschap en samenwerking in de keten. Na haar studie Technische Innovatiewetenschappen in Eindhoven is ze in 2010 gepromoveerd aan de TU Delft op besluitvormingsprocessen tijdens aanbestedingen. 

 

Trends InfraTech 2017

Wilt u de trends van 2017 nog eens nalezen? Dit waren: Circulaire Economie, Herwaardering Vakmanschap, Complexe Mobiliteit en Veranderende Samenwerking in de Keten

 

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER