Thema: Water & Riolering

De beursvloer van de 15e editie van InfraTech is in januari 2023 opgedeeld in vier thema’s die stuk voor stuk een eigen segment binnen de sector vertegenwoordigen. Eén van deze vier thema’s is het thema 'Water & Riolering’

Water infrastructuur is een belangrijk aspect van onze leefomgeving, met systemen voor de aanleg en het onderhoud van de drinkwatervoorziening, afvalwaterbehandeling, drainage, grond- en regenwaterbeheer, leidingsystemen, pompen en gemalen, en riolering.

De overstromingen in de zomer van 2021 hebben laten zien dat niet alleen de verhoging van de zeespiegel ons laaggelegen land parten speelt: het water komt ook vanaf de andere kant. En ironisch genoeg speelt tegelijkertijd verdroging en inklinking van de bodem ons parten. Ons riool is nog niet berekend op de nieuwe tijd. Dat vraagt om creatieve en vernieuwende ideeën en oplossingen.

 

Wie kunt u op het thema Water & Riolering verwachten?

  • Exposanten op het gebied van 'groene' klimaatoplossingen, afvalwaterbehandeling, drainage, grond- en regenwaterbeheer, leidingsystemen, riolering, pompen en gemalen.
  • Medewerkers  van waterschappen, drinkwaterbedrijven, aannemersbedrijven, landelijke -, provinciale - en lokale overheden zijn trouwe bezoekers van InfraTech.

 

Benieuwd naar de andere thema’s? Lees hier alles over de andere thema’s Infra, Infra & Innovatie en Water & Riolering.
Meer leren over de infrasector? Registreer u dan nu via hier!

 

 Registreer hier