Registreer voor een gratis bezoek!

Programma InfraTech 2019

Kennisprogramma

Tijdens InfraTech 2019 wordt er een breed kennisprogramma aangeboden. Bereid uw beursbezoek optimaal voor en bekijk nu alvast de verschillende programmaonderdelen! 

Bekijk het volledige kennisprogramma 

InfraTech 2019: bezoek de officiële opening op 15 januari 2019

Er is geen vierkante centimeter beursvloer meer over. InfraTech 2019, de belangrijkste vakbeurs voor en door de Nederlandse infrasector, is voor het eerst in zijn meer zijn 25-jarige bestaan volledig volgeboekt. De officiële opening van InfraTech 2019 staat in het teken van inspireren en vindt plaats op dinsdag 15 januari om 11:00 uur. Onder leiding van moderator Marijke Roskam wordt er met verschillende gasten gesproken over het thema van deze dertiende editie van de beurs; Future Proof.

Michèle Blom, Directeur-Generaal van Rijkswaterstaat deelt haar visie over de toekomst van de Nederlandse infrawereld. Rijkswaterstaat is samen met de Gemeente Rotterdam gastheer van de vakbeurs. Ook spreekt voormalig staatssecretaris van Financiën en huidig CFO van KPN, Jan Kees de Jager, over het groeiend belang van communicatie in smart mobility en duurzaamheid. Wat is er allemaal voor nodig om voertuigen met elkaar maar bijvoorbeeld ook met verkeerslichten en -borden te laten communiceren?

Overige sprekers tijdens de opening:

  • Marc van Leeuwen (Directeur Projectmanagement & Engineering, Stadsontwikkeling Gemeente Rotterdam)
  • Stefan Buijsman (Filosoof en jongste doctor in de Wiskunde in Zweden)
  • Katja Roose (Wereldkampioen kitesurfen en ambassadeur van Wavemakers)


Op dinsdag 15 januari wordt InfraTech 2019 officieel geopend in het Rijkswaterstaat Paviljoen. Aanvang 10:30 uur, starttijd 11:00 uur.
 

Future Proof met de InfraTech Innovatieprijs

Future proof zijn betekent openstaan voor nieuwe vaardigheden en luisteren naar een nieuwe generatie techneuten. InfraTech doet dat met de Innovatieprijs. Kom de genomineerden aanmoedigen tijdens de uitreiking op woensdag 16 januari tussen 10:30 -11:30 in het Rijkswaterstaat Paviljoen. Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, reikt de InfraTech Innovatieprijs aan de winnaars uit.

Meer over de Innovatieprijs 2019 

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER