Stagiair(e) project coördinator Infratech

Fulltime
32- 40 uur

'Non stop, spot on’. Dat is Rotterdam Ahoy. Built for Experiences. Al decennialang. We streven ernaar van tevreden bezoekers en relaties naar ambassadeurs van ons merk te gaan. Onze waarden? We breathe hospitality. We aim to impress & We are Rotterdam.

We zetten de spot graag op onze events, op onze bezoekers en relaties. We zijn trots op ons merk, dat kwaliteit uitstraalt, ervaring en beleving. Maar vooral zijn we trots op ons team; ruim 300 event experts. Mensen met lef. Creatieve aanpakkers. Achter of voor de schermen. We zetten de volgende vacature graag in de spotlight:

Word jij onze nieuwe stagiair(e) Project Coördinatie InfraTech 2025?

Je loopt stage in het team welke verantwoordelijk is voor de vakbeurs InfraTech 2025 van 14 - 17 januari in Ahoy Rotterdam.

Je ondersteunt voor, tijdens en na de beurs bij de taken van de Project Coördinator. Je ondersteunt bij het verrichten van alle voorkomende organisatorische werkzaamheden zoals het beheer van het exposanten portaal, het nabellen van standontwerpen en het uitvragen van standspecials bij leveranciers en daarnaast behandel je alle voorkomende operationele vragen van de standhouders. Je werkt iov de Marketing Communicatie Specialist aan het inhoudelijk programma op de website en houdt nauwkeurig bij welke programma onderdelen er binnen zijn en welke nog niet. Samen met andere stagiaires draag je olv de marketing afdeling zorg voor de social media kanalen van InfraTech, de posts ontwerp je zelf in Canva. Kun je ook werken met Adobe programma's? Dan is dat mooi meegenomen!

Jij bent

Je zit in het 3e of 4e jaar van een HBO opleiding richting Hotel- en Eventmanagement of Leisuremanagement. Daarnaast zoek en benut je kansen voor eigen ontwikkeling en kun je oplossingsgericht denken. Jouw energieke instelling en lef zullen bijdragen aan een succesvolle invulling van je stageperiode. Verder:

  • Ben je een echte aanpakker en proactief in het signaleren van werkzaamheden.
  • Heb je ervaring met werken in teamverband en kunt hier jouw organisatorische talent in kwijt.

Solliciteer directSolliciteer direct
Deel deze vacature!
  • Share on WhatsApp
  • Share by mail
  • Share on LinkedIN
  • Share on Facebook
  • Share on Twitter X

Vragen over deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature? We helpen je graag verder!

Neem contact op

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Terug naar overzicht