Gastheren

Gastheren

Ook in 2019 nemen Gemeente Rotterdam en Rijkswaterstaat weer het gastheerschap van de beurs InfraTech op zich. Daarmee heeft InfraTech 2019 twee sterke spelers achter zich staan die meedenken over het beursconcept en een belangrijke inhoudelijke bijdrage leveren. Beide partijen organiseren hun Marktdagen op InfraTech en stimuleren daarmee ook hun achterban om een bezoek aan de vakbeurs te brengen. 

Gemeente Rotterdam
Gemeente Rotterdam focust zich op het realiseren van een goede leef- en werkomgeving qua ambitie passend bij de wereldstad Rotterdam. Rotterdam is nooit af en zal zich altijd blijven ontwikkelen. Daarbij is het belangrijk om in te zetten op efficiĆ«ntie, duurzaamheid en kwaliteit. Op de Marktdag tijdens InfraTech 2017 werd bekeken voor welke uitdagingen de stad de komende jaren staat. De wijze waarop projecten aangepakt gaan worden, de benodigde innovatie en het terugdringen van verspilling zijn zaken die aan de orde zullen komen.
Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat organiseert haar jaarlijkse Marktdag tijdens InfraTech 2019. Doel is om kennis te delen, innovatieve oplossingen te bedenken en gezamenlijk te werken aan een sterke en krachtige infrastructuur in Nederland.