Van Schie Groep klaar voor de toekomst

05 December 2018
Van Schie Groep klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst en continu in beweging! Dat is de Van Schie Groep. Versterk óók uw infra met deze 3 specialisten: Janson Bridging, Van Schie en HP Staal. Dit jaar staan ze als groep op de Infratech 2019, waar zij hun nieuwste innovaties op diverse grote videowalls boven de stand zullen presenteren. InfraTech 2019 is hét kennisplatform en dus de plek om aan opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers te laten zien wie zij zijn en wat zij individueel, maar zeker ook als groep voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Innovaties
Tijdens deze beurs presenteert de groep twee nieuwe innovaties. Als eerste een compleet nieuw modulair ponton: de VSP770! Uniek in zijn ontwerp, extreem sterk en uiterst flexibel in mogelijkheden. Daarnaast lanceren ze officieel de nieuwe beweegbare modulaire brug: de JDB. Hiermee dingen ze ook mee naar de innovatieprijs.

De Van Schie Groep
Janson Bridging is de expert op het gebied van modulaire stalen bruggen, pontonsystemen, roro’s en ferry’s, voor zowel civiele als militaire doeleinden. Van Schie is werkzaam in de infra sector en levert mens en materieel van A tot Z. HP Staal is de specialist in nieuw, tweede keus én gebruikt staal: balken, buizen, damwanden en rijplaten.

In beweging 
De Van Schie Groep is samen continu in beweging: langs de A2 richting Utrecht voor de Lekbrug van Vianen heeft de groep aan de rechterzijde een grote banner opgehangen om automobilisten en nieuw business uit te nodigen voor een bezoek de InfraTech. Daarnaast zijn er vele persoonlijke uitnodigingen uitgestuurd naar alle relaties en zijn de drie organisaties online zeer actief en zijn advertenties geplaatst in diverse media en vakbladen, zoals de Cobouw.  

Kortom, de Van Schie Groep is future proof en klaar om uw infra te versterken. Welkom in stand 2.205. Kijk ook op vanschiegroep.nl


Bron: