Topvrouwen Bouw & Infra

01 December 2018
Topvrouwen Bouw & Infra

Exposant:    Topvrouwen Bouw & Infra

Stand:         4.011 

Topvrouwen Bouw & Infra
Netwerkorganisatie Topvrouwen Bouw & Infra neemt, als samenwerkingspartner van InfraTech, uiteraard weer deel aan de beurs in 2019. " "Het thema "Future Proof” past ons zeker, wij staan ervoor dat bedrijven enkel toekomstbestendig zijn wanneer zowel de TOP van bedrijven, als alle lagen eronder bestaan uit een gemêleerde groep mensen. Natuurlijk gaat dat vérder dan man/vrouw alleen. Maar ons netwerk maakt zich voornamelijk hard voor meer man/vrouw diversiteit binnen de technische sector” aldus Nina van Arum, oprichter van het netwerk.

Elkaar ontmoeten in een beursomgeving
Vorig jaar voerden wij veel waardevolle gesprekken en vonden wij 200 bedrijven (beslissers) bereid om een statement te maken door met ons op de foto te gaan en het volgende te onderschrijven "Ja, ook ik wil méér vrouwen in ons bedrijf”. We vroegen Nina of ze het zelf leuk vind om op een beurs te staan. " Jazeker, het meeste plezier haal ik uit mensen een welkom en veilig gevoel te geven in een grote omgeving. Ga maar eens na bij jezelf? Hoe prettig en veilig voel je jezelf op de meeste beurzen en congressen waar je alleen binnenstapt of "verplicht” wordt aan deel te nemen? Ik ken dat gevoel als geen ander en weet dus precies dat enkel wanneer je jezelf comfortabel voelt, er dan pas de mooiste gesprekken kunnen ontstaan. Dit kan ik dan ook eenvoudig vertalen naar het beursthema. Ik zie je comfortabel (veilig) voelen in je (werk) omgeving dan ook zeker als voorwaarden van futureproof zijn als bedrijf. Klinkt als een dooddoener, maar het is absoluut nog niet de realiteit in onze sector!”

Onze stand
"We hebben gekozen voor veel interactiviteit dit jaar. Met onze roze herkenbare wekker te vinden in het midden van Hal 4 creëren we een wake-up call bij elke bezoeker "Diversiteit maakt samen wijzer”. Maar ook met onze "vraag van de dag” nodigen we mensen vier dagen lang uit om met ons in gesprek te gaan over verschillende onderwerpen die de sector bezig houdt op dit gebied”.

Het aftellen is begonnen voor ons Topvrouwen team, we kijken ernaar uit je te ontmoeten en met je in gesprek te gaan op stand 4.011. Voel je welkom!

Topvrouwen Bouw & Infra is een zakelijk professioneel netwerk met meer dan 550 actieve leden op HBO/WO Niveau en een technische achtergond (www.topvrouwen.net)


Bron: