Infra Trading komt met riant assortiment natuursteen

14 Januari 2019
Infra Trading komt met riant  assortiment natuursteen

"Onder het motto: Future proof! Klaar voor de toekomst”, vindt van 15 tot en met 18 januari in het Rotterdamse Ahoy de InfraTech 2019 plaats. Infra Trading uit Genemuiden laat in Hal 2, stand 2307 zien optimaal te zijn voorbereid op de toekomst en presenteert haar nieuwe telg; een zeer ruime collectie natuursteen voor binnen-, buiten- en kade-toepassingen.

Dit jaar bestaat Infra Trading tien jaar waarin de handelsonderneming zich positioneerde als een aansprekend partner binnen de volledige breedte van de infra. Vanuit het vorig jaar juni nieuw geopende bedrijfspand aan de Havenstaete in Genemuiden brengt Infra Trading een ruim assortiment infra gerelateerde producten op de markt.
Waaronder stalen damwanden, buispalen, verankeringssystemen, gebruikte houten damwand en houten palen maar ook GVK roosters en havenonderdelen. Vorig jaar kwam daar het gerenommeerde Dura Deck bij; duurzame en onderhoudsarme composiet dekdelen voor terrassen en steigers.

10 jaar Infra Trading

Omdat opdrachtgevers uit efficiencyoverwegingen en snelheid van uitvoering steeds meer hun materialen wensen te betrekken via één betrouwbare toeleverancier is Infra Trading steeds opzoek naar innovatieve aanvullingen op hun assortiment. Op de InfraTech 2019 presenteren zijn een breed assortiment natuursteen, van goede kwaliteit tegen concurrerende prijs. De natuursteen komt rechtstreeks van leveranciers met eigen kwaliteitscontrole in het buitenland.

Nu ook assortiment natuursteen

Natuursteen, die rechtstreeks uit de natuur wordt gewonnen, is er in tal van soorten en kleuren, zoals: graniet, granietkeien, leisteen, zandsteen, basalt, hardsteen etc. De natuursteen wordt op verschillende manieren afgewerkt: gebouchardeerd, waardoor het een vlakke ruwe oppervlaktestructuur krijgt; getrommeld, waardoor scherpe hoeken en randen worden afgerond, ruw gekapt, gebrand en geborsteld of als geschuurde tegels.

Binnen en buitentoepassingen

Infra Trading levert o.a. binnenvloeren in marmer, leisteen en graniet; buitenbestrating: basalt, gebrand of geborsteld graniet en leisteen evenals basalt en hardstenen dekzerken voor kademuren en natuursteen voor het metselen van zerken en muren zoals basalt, hardstenen dekzerken, graniet en leisteen. In Hal 2 stand 2307 vertellen de medewerkers van Infra Trading u graag meer over de mogelijkheden en toepassingen van natuursteen. Een bezoek is dan ook meer dan de moeite waard. Meld u nu aan voor een gratis bezoek via de website van InfraTech 2019.
 


Bron: