Toonaangevend evenement over unmanned systems en drones tijdens InfraTech 2019

25 Juni 2018
Toonaangevend evenement over unmanned systems en drones tijdens InfraTech 2019

Tegelijkertijd met InfraTech 2019 vindt in het Congres- en Vergadercentrum van Rotterdam Ahoy de vierde editie van TUS Expo Europe plaats: het toonaangevende evenement op het gebied van onbemande systemen op zowel de weg, het water als in de lucht. TUS Expo Europe2019 maakt onderdeel uit van de tweede International Robotics Week.

The Unmanned Systems (TUS) Expo wordt voor de vierde keer georganiseerd en trekt jaarlijks  meer dan drieduizend internationale bezoekers uit de snel groeiende industrie rond onbemande systemen. Dat kunnen drones of op afstand bestuurbare vaartuigen zijn, maar ook onderhoudsrobots, zelfrijdende auto’s en duikboten. TUS Expo Europe 2019 richt zich onder andere op de vijf thema’s: logistiek, bouw, agri, inspectie, space, security en energie.

Het tweedaagse evenement kent een expositie waar fabrikanten, onderzoeksinstituten, universiteiten, kamer van koophandel en brancheorganisaties de laatste trends in techniek en de nieuwste innovaties laten zien. Tegelijkertijd is er een drukbezochte conferentie waar belangrijke sprekers van over de hele wereld hun kennis delen.

Saskia Vernooij, exhibition manager van InfraTech, is trots op het feit dat TUS Expo Europe 2019 ook in Rotterdam Ahoy is neergestreken. "Het thema van InfraTech 2019 is Future Proof. Daar sluiten onbemande voertuigen naadloos bij aan. Ons wegennet staat onder grote druk. Onbemande en autonome voertuigen kunnen ons wellicht helpen die druk te verlichten.. Ik hoop op een mooie kruisbestuiving tussen twee werelden.”

TUS Expo Europe 2019  is gratis toegankelijk voor Infratech bezoekers. De toegangskaarten voor InfraTech zijn niet geldig voor de conferentie van TUS Expo Europe 2019. Registreren voor TUS Expo Europe kan hier.

 


Bron: