Strategisch partner De Bouwcampus biedt vol programma tijdens InfraTech

09 Januari 2019
Strategisch partner De Bouwcampus biedt vol programma tijdens InfraTech

Van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 januari is onze strategisch partner De Bouwcampus te vinden in de Plaza van Rotterdam Ahoy, standnummer P.700. De Bouwcampus is strategisch partner van InfraTech en medeorganisator van de InfraTech Innovatieprijs. Alle inzendingen voor de Innovatieprijs zijn te bewonderen op de beursvloer in Hal 6. 
Vooraf kun je je stem uitbrengen voor de Cobouw Publieksprijs. 

Innovatieprijs

Wil je weten welke van de 67 inzendingen de vakprijs uitgereikt krijgt uit handen van minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen? Kom dan op woensdag 16 januari 2019 10.30 uur naar de prijsuitreiking op het Rijkswaterstaat Paviljoen in Hal 6.

Kennisprogramma

InfraTech biedt een uitgebreid kennisprogramma aan. Graag stippen wij enkele activiteiten aan waar De Bouwcampus bij betrokken is:

•    Woensdag 16 januari 16:30 - 17:00 uur, Provincieboulevard (Hal 1): Presentatie IFD in de GWW: de NTA voor beweegbare bruggen.

•    Woensdag 16 januari 19:15 - 20:15 uur, Provincieboulevard (Hal 1): ProvinciePraat: in gesprek met gedeputeerden over innovatie.
Onder leiding van Ramona van Zweden gaan gedeputeerden in gesprek met vertegenwoordigers uit de markt over Infra Innovatie. Laurens Schrijnen, directeur van De Bouwcampus, zit ook aan tafel.

•    Donderdag 17 januari 13:30 - 17:00 uur, CROW Port 2 (Plaza): Minisymposium MKB INFRA Award.
Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, bezoekt vandaag de beurs en reikt de award uit voor meest MKB vriendelijke opdrachtgever. Het MKB convenant past goed in de visie en missie van De Bouwcampus. Via onze ambassadeur Cees Buijs is De Bouwcampus zijdelings betrokken.  

•    Donderdag 17 januari 14:30 - 15:00 uur, Rijkswaterstaat Paviljoen Hal 6: Uitvoeringsprogramma Circulaire Bouweconomie & Platform CB’23.

Gehele week - Paviljoen RWS
•    De Bouwcampus zit in de Regieraad van Platform CB’23 en brengt initiatieven rondom circulair bouwen samen. De hele week kun je op het paviljoen van Rijkswaterstaat in gesprek met vertegenwoordigers van Platform CB’23.


Bron: