INFRATECH 2021 - HET SMART MOBILITY PLEIN

15 Mei 2020
INFRATECH 2021 - HET SMART MOBILITY PLEIN

Slimme verkeerslichten, oplaadstroken in het wegdek, communicerende verkeersborden, intelligente transportsystemen en autonome auto's. Stuk voor stuk voorbeelden van Smart Mobility, slimme mobiliteit.

We staan voor grote maatschappelijke uitdagingen en de druk op ons (vaar)wegennet neemt toe. We omarmen nieuwe technologieën om filedruk en verkeersdrukte te verminderen, verkeersveiligheid te verhogen en de doelen van het klimaatakkoord te behalen. Digitalisering en automatisering van het mobiliteitssysteem en voertuigen levert hier een grote bijdrage aan.

De wereld van de Smart Mobility verandert snel. Door overheid, marktpartijen en kennisinstellingen te verbinden kunnen we steeds meer innovaties toepassen. Het thema van InfraTech 2021 is 'Move Forward’. Samen werken we aan duurzame en slimme mobiliteit om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de uitdagingen van de toekomst. En dus krijgt Smart Mobility een prominente plek op de beursvloer. Een eigen plein met ruimte voor iedereen die slimme oplossingen biedt waarmee Nederland veilig, betrouwbaar en bereikbaar blijft.

Het Smart Mobilty Plein tijdens InfraTech 2021 biedt innovators, fabrikanten en technologiebedrijven vier dagen lang een podium om samen hun kennis en ideeën te delen met een groot infra-minded publiek.

Voor meer informatie, neem contact met ons op. 


Bron: