InfraTech 2019 helemaal volgeboekt!

19 December 2018
InfraTech 2019 helemaal volgeboekt!

Er is geen vierkante centimeter beursvloer meer over. InfraTech 2019, de belangrijkste vakbeurs voor en door de Nederlandse infrasector, is voor het eerst in zijn meer zijn 25-jarige bestaan volledig volgeboekt. Dat betekent dat er ruim 600 exposanten aanwezig zullen zijn op een beursoppervlakte van 30.000 m². De vorige editie trok in vier dagen meer dan 21.000 bezoekers naar Rotterdam Ahoy, de verwachting is dat dit aantal in januari 2019 wel eens overtroffen zou kunnen worden.

Beursmanager Saskia Vernooij is opgetogen over het succes. "Nooit eerder verkochten we de beursvloer helemaal uit. Dat zegt toch wel iets over hoe de markt op dit moment in elkaar steekt”. Door de grote belangstelling en deelname van zowel de private sector als vele gemeenten, alle provincies, diverse waterschappen, verschillende ministeries en Rijkswaterstaat bewijst InfraTech een belangrijke strategische pijler in de infrabranche te zijn. "Twee jaar geleden was het nieuwe elan voelbaar en dit jaar lijken we met het centrale thema 'Future Proof’ de juiste snaar geraakt te hebben. De centrale vraag is hoe we Nederland bereikbaar en leefbaar maken én houden. Zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in de infrabranche voelen de noodzaak zich daar hard voor te maken. Samen met de Raad van advies en de Programmacommissie hebben we een ijzersterk kennisprogramma samengesteld. Ik kan niet wachten tot 15 januari.”

Ook Gert-Jan van den Nieuwenhoff, general manager business-to-business van Rotterdam Ahoy is te spreken. "In de eerste plaats hulde voor het team dat dit voor elkaar heeft. Maar het toont tegelijkertijd aan dat het beursconcept InfraTech zich in zijn meer dan 25-jarige bestaan heeft bewezen. Wij bieden een platform en een beursvloer. Maar de branche zelf heeft het ook omarmd. Dat zie je niet alleen aan het grote aantal exposanten, maar bijvoorbeeld ook aan het recordaantal inzendingen voor de InfraTech Innovatieprijs.”

Niets missen van deze volgeboekte editie van InfraTech? Kom langs! Bezoek is gratis bij vooraf registreren.


Bron: