Het belang van Future Proof in de infrastructuur

22 Maart 2018
Het belang van Future Proof in de infrastructuur

Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, opende afgelopen dinsdag 20 maart Intertraffic Amsterdam. In haar opening benoemde zij de uitdagingen die wij als Nederland hebben: de mobiliteit die blijft groeien, de stijgende verkeersongelukken, de infrastructuur die groeit naar het uiterste en de lucht kwaliteit.

Naast InfraTech benadrukt ook zij hoe belangrijk het 'Future Proof’ maken van onze infrastructuur is. "Het Future Proof maken van onze infrastructuur is belangrijk om steden aantrekkelijker te maken, ons land te verduurzamen en onze wegen zo veilig mogelijk te maken”, aldus Cora van Nieuwenhuizen, Minister van Infrastructuur en Waterstaat. Daarnaast benadrukt ze nogmaals hoe belangrijk het is dat wij dit vraagstuk gezamenlijk oppakken. Ze roept hierbij innovators, IT bedrijven en fabrikanten op samen te werken aan een goede oplossing. Zo zegt ze: "Samenwerken is dus cruciaal. Alleen dan worden ambities op indrukwekkende wijze werkelijkheid.”

Verandering van tijd! Een nieuwe wereld met nieuwe vragen wat nieuwe vaardigheden vereist. Dat geldt voor de hele branche. Van denken naar doen. Ben jij al Future Proof? Tijdens InfraTech 2019 dagen wij jou uit Future Proof te worden.

Bron: Opening Intertraffic Amsterdam
Bron afbeelding: Twitter (@CvNieuwenhuizen)


Bron: