GeoBusiness eigen plein tijdens InfraTech: GeoBusiness NL Plein

16 November 2018
GeoBusiness eigen plein tijdens InfraTech: GeoBusiness NL Plein

Zonder dat de burger, bedrijven en overheden zich hiervan bewust zijn is geo-informatie een belangrijk onderdeel van de dagelijkse activiteiten en cruciaal in bedrijfsprocessen. Het gebruik van geo-informatie en technologie is gemeengoed geworden in onze huidige maatschappij.

"Tijdens InfraTech laten wij zien hoe deze informatie en technologie bijdraagt aan hoogwaardige en innovatieve oplossingen, onder meer voor de ontwikkeling van een efficiënte infrastructuur, duurzame gebouwen, energietransitie en het Digitaal Stelsel Omgevingswet," aldus Camille van der Harten. Dit sluit goed aan bij het thema van de beurs: 'Future Proof’.

Op het GeoBusiness NL Plein bundelt het geo-bedrijfsleven voor het eerst haar krachten. GeoBusiness Nederland presenteert zich tijdens InfraTech met de bedrijven Andes, Boels Geo & Safety, Cyclomedia, Geomaat, GeoNext, IMAGEM, Leica Geosystems, NEO, Topcon Positioning Netherlands en Merkator. Onder andere GeoBusiness zorgt voor een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan het programma van InfraTech 2019.


Bron: