Partners over InfraTech 2019

25 Januari 2019
Partners over InfraTech 2019

Aernoud van der Bent, algemeen directeur NGInfra zei na afloop het volgende over InfraTech 2019: "InfraTech 2019 is wat mij betreft geslaagd. Deze editie was een goede mix van allerlei productvernieuwingen met veel aandacht voor hoe we het als opdrachtgevers en opdrachtnemers met elkaar moeten gaan doen. Er heerste vier dagen lang de sfeer dat we veel zaken anders zullen moeten aanpakken om Future Proof te worden en te blijven. Bovendien was er veel ruimte en interesse voor het uitgebreide kennisprogramma. Dat maakte InfraTech 2019 bijna tot een volwaardig symposium of congres binnen een vakbeurs.

Maxime Verhagen van Bouwend Nederland: "Ik geniet dagelijks tijdens InfraTech. Aan de veelheid van innovaties en de vele samenwerkingsverbanden zie je dat de sector de enorme opgaven serieus neemt.” 

Pieter Litjens koos ervoor om juist tijdens InfraTech aan zijn nieuwe baan als directeur-bestuurder van kennisplatform CROW te beginnen. "Het zou erg onverstandig zijn om dit evenement te missen. Hier kom je iedereen tegen die er toe doet in de sector. CROW is niet voor niets strategisch partner van InfraTech: deze dagen doen exact waarvoor wij op aarde zijn, namelijk het bij elkaar brengen van opdrachtgevers en opdrachtnemers. Alleen door samen te werken jaag je innovaties aan.”


Bron: