Registreer voor een gratis bezoek!

Facts & Figures InfraTech 2017

Met 637 exposanten en 21.017 bezoekers was InfraTech 2017 groter dan ooit. De 12e editie van de belangrijkste vakbeurs voor de infrasector toont daarmee aan een uiterst nauwkeurige graadmeter te zijn voor de ontwikkelingen in de markt. Er zijn ruim 200.000 contactmomenten geweest tussen exposanten en bezoekers, die ook tal van bijeenkomsten, debatten en presentaties hebben bijgewoond.

Bekijk Feiten & Cijfers InfraTech 2017 interactief Download Feiten & Cijfers InfraTech 2017 als PDF 

 

Slim Verbinden

Het beursthema van InfraTech 2017 was 'Slim Verbinden'. Niet voor niets bood Rotterdam Ahoy vier dagen lang plaats aan alle partijen in de keten en was het dé ontmoetingsplek voor de sector.  Provincies, gemeenten, waterschappen, ProRail en Rijkswaterstaat aan opdrachtgeverszijde. Aannemers, toeleveranciers en specialistische bedrijven aan de opdrachtnemerskant. Maar ook kennisinstituten als CROW, SBRCURnet, PIANOo en De Bouwcampus en brancheorganisaties als Bouwend Nederland, MKB INFRA, NLingenieurs en de Vereniging van Waterbouwers gaven acte de presence.
 

Focus op Innovatie

InfraTech 2017 legde met diverse nieuwe initiatieven meer dan ooit de focus op innovatie en trends. Voorbeelden hiervan zijn: Infra Innovaties, Lab op Straat, het Water Innovatie Plein en het Rioleringstheater in het segment Riolering. Tijdens de vakbeurs zei Exhibition Manager Saskia Vernooij hierover het volgende: "De sprong voorwaarts die de sector nu doormaakt was vier dagen voelbaar op InfraTech. Er is duidelijk sprake van nieuw elan. Ik ben trots dat we hier zoveel innovaties bij elkaar hebben gebracht en dat er nieuwe kennis wordt gedeeld.”  Nieuwe initiatieven als het Ingenieursplein, het Smart Mobility Plein, een Startup plein en de zogenoemde 'op de  dijk gesprekken’ over het Hoogwaterbeschermingsprogramma waren een schot in de roos en trokken veel publiek.
 

Beursthema's 2017

De beursvloer van InfraTech 2017 was opgedeeld in verschillende thema's die allemaal een segment binnen de infrastructuur vertegenwoordigden:

  • Infrastructuur
  • Water
  • Openbare Ruimte & Mobiliteit
  • Riolering
  • Infra Innovaties

 

Impressie InfraTech 2017

Tijdens InfraTech 2017 zijn er veel foto's gemaakt. Een selectie hiervan vindt u in de foto-impressie. Wilt u de sfeer van de beurs nog eens beleven? Bekijk dan ook de video-impressie van InfraTech 2017.

Foto-impressie Video-impressie
 

Kennisprogramma op InfraTech 2017

Een belangrijk onderdeel van InfraTech 2017 was het kennisprogramma dat was toegespitst op vier actuele trends binnen de infrastructuur: Circulaire Economie, Herwaardering Vakmanschap, Complexe Mobiliteit en Veranderende Samenwerking in de Keten. Deze thema's zijn terug te zien als e-learning.

Bekijk e-learnings 2017

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER