InfraTech Netwerk Platform

InfraTech is dé plek om elkaar te ontmoeten, te netwerken, kennis te delen en innovaties in de infrabranche te ontdekken. De komende editie, 12 - 15 januari 2021, introduceert InfraTech een geavanceerd online netwerkplatform. Het InfraTech Netwerk Platform biedt de mogelijkheid tot matchmaking, het maken van afspraken en deelnemen aan het digitale kennisprogramma.

Vanaf nu kunt u als bezoeker inloggen op het InfraTech Netwerk Platform! 

Klik hier om direct naar het Online InfraTech Netwerk Platform te gaan. 

Na activatie van uw persoonlijke profiel kunt u al starten met het matchen met exposanten. U kunt vanaf nu dus al waardevolle connecties maken en uw netwerk uitbreiden! In het platform kunt u ook alle bedrijfsprofielen en andere content bekijken. Bovendien kunt u zich alvast inschrijven voor de diverse programmaonderdelen in januari. De exposanten zullen ook workshops en webinars aanbieden in het platform.

 

FAQ InfraTech Netwerk Platform

Wat is er allemaal mogelijk in het netwerk platform en hoe werkt het?
U kunt op ons Netwerk Platform sessies van het kennisprogramma volgen, in contact komen met de deelnemende organisaties, 1-op-1 meetings inplannen met bedrijven en deelnemen aan ronde tafel gesprekken.

Hoe kan ik toegang krijgen tot het netwerk platform?
Bent u al geregistreerd? Controleer uw mail inbox, we hebben u binnen 24 uur na uw registratie een e-mail met inloggegevens en een toegangslink gestuurd. Open deze toegangslink in Google Chrome.

Werkt de link niet? Mogelijk bent u verbonden via een VPN-netwerk, schakel uw VPN-verbinding uit en probeer het opnieuw.

Nog niet geregistreerd? Registreer u gratis om toegang te krijgen tot ons netwerk platform. Registreer hier

Ik ben mijn logingegevens kwijt, waar kan ik deze opvragen?
Ga naar het netwerk platform via deze link. Klik op login en voer uw emailadres in en klik nogmaals op login. Klik daarna op 'Email mij een wachtwoord reset link’. U ontvangt nu uw logingegevens opnieuw in uw mail inbox.
Heeft u vervolgens geen mail ontvangen? Controleer eerst a.u.b. uw spam inbox.
Nog steeds geen mail? Neem contact op met ons op via info@infratech.nl.

Hoe kan ik deelnemen aan een sessie?
U vindt alle sessies in de Event Agenda. Wanneer u een sessie wilt bijwonen, kunt u de sessie via de agendaknop aan uw agenda toevoegen. U krijgt een melding wanneer een sessie begint.

Kan ik vragen stellen tijdens de presentaties op de MainStage?
Ja,  u kunt vragen stellen via de live chat.

Hoe lang blijft de content beschikbaar?
De sessies zijn van 12 t/m 15 januari alleen live te volgen. In de week daarna zal een deel van de sessies terug te kijken zijn via het platform. Overige content zal ook nog een week beschikbaar blijven.

Ik heb geen geluid.
Zorg ervoor dat u de juiste audiomodus heeft geselecteerd en dat uw luidsprekers of koptelefoon zijn aangesloten. Controleer het volume van je computer.

Ik heb geluid, maar zie niets.
De video van de sprekers kan verstoord worden, afhankelijk van uw eigen internetverbindingen of die van anderen.

Ik heb een ander technisch probleem
Als uw probleem niet bij deze veel gestelde vragen staat, stuur dan een e-mail naar info@infratech.nl.  We zullen ons best doen om je te helpen.
Let op: de chatfunctie in de sessie is uitsluitend bedoeld om vragen te stellen aan onze sprekers.

Hoe voeg ik extra personen toe aan een geplande meeting?

  • Open de profielpagina van de persoon met wie u een vergadering heeft en geef de vergaderingsdetails weer.
  • Op de deelnemerslijst vindt u een knop 'Genodigde toevoegen'.
  • Klik op deze knop en zoek naar mensen die u wilt ontmoeten. U zult alleen mensen vinden met wie u toestemming heeft om te ontmoeten.
  • Je kunt alleen mensen selecteren die beschikbaar zijn voor een relevant tijdslot.
  • Klik op 'uitnodigen'. Zodra dit is gebeurd, ziet u ook extra deelnemers op de lijst; en elk van hen moet de uitnodiging afzonderlijk accepteren.


Zijn mijn persoonlijke gegevens zichtbaar?
Alleen uw naam, organisatie en functie zijn zichtbaar.