Registreer voor een gratis bezoek!

Pleinen

Om samenwerking te bevorderen en kennisdeling te stimuleren zijn er tal van pleinen op Infratech 2019.

Rijkswaterstaat: Kennis Maken!

Maak Kennis met Rijkswaterstaat. Als uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, werken wij aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dit doen wij niet alleen, maar samen met bedrijfsleven, kennisinstituten en andere overheden. Daarom zijn wij, samen met de gemeente Rotterdam, trotse gastheer van InfraTech 2019. Maak Kennis met ons in hal 6 ('Infra & Innovatie’) waar we graag vertellen hoe we samenwerken en zakendoen. Hoe we met smart mobility werken aan de toekomst van mobiliteit om een bijdrage te leveren aan veiliger verkeer, betere bereikbaarheid en leefomgeving. We laten zien hoe we onze infra steeds meer circulair maken en hoe we, in een alliantie met de waterschappen werken aan een land dat beschermd is tegen overstromingen. Samen met onze infracollega’s van ProRail, willen we graag Kennis Maken en dit delen. Wij bieden een aansprekend en inspirerend programma aan in ons Inlooptheater; van innovatieve projecten, prijsuitreikingen en starterssessies. Wees welkom bij een van deze sessies en Maak Kennis! Als gastheer van deze beurs begroeten wij u graag in ons Rijkswaterstaat Paviljoen en kijken er naar uit om Kennis te Maken!

Provincie Boulevard

Op de Provincie Boulevard presenteren de Nederlandse provincies, samen met hun partners, de meest toonaangevende provinciale infraprojecten en de allerlaatste innovaties. Ontdek dat de provincies, naast een grote opdrachtgever, ook een werkgever zijn waar je écht een bijdrage kunt leveren aan een duurzaam en bereikbaar Nederland. Meer weten? Neem dan contact op met Catelijne van Calsteren

Rondom GWW Plein

Rondom GWW is verantwoordelijk voor het Rondom GWW Plein. Rondom GWW is een organisatie van verschillende MKB bedrijven uit de Regio Rotterdam. Met de gemeente Rotterdam werken zij samen om concreet invulling te geven aan een duurzame inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

GeoBusiness NL Plein

Het geo-bedrijfsleven gaat voor het eerst haar krachten bundelen op Infratech 2019. Een aantal leden van GeoBusiness Nederland - de branchevereniging van geoinformatie en technologie - is al eens aanwezig geweest op Infratech, als bezoeker of met een eigen stand. Nu faciliteert GeoBusiness Nederland haar leden om collectief aanwezig te zijn, op het 'GeoBusiness NL Plein’. Een unieke plek waar partijen hun krachten kunnen bundelen, bezoekers kunnen ontvangen en presentaties kunnen geven. Meer weten? Neem dan contact op met Monique Pietjou

Ingenieurs Plein

Ingenieursbureaus presenteren zich onder leiding van Koninklijke NL Ingenieurs gezamenlijk op het Ingenieurs Plein. Er worden tal van workshops, lezingen en innovatieve pitches gegeven. Kennisoverdracht en netwerken staan hier vier dagen lang centraal. Neem voor meer informatie contact op met Stacey Prinsen of Ellen Smit

Tunnel Plein

Er zijn nogal wat nieuwe tunnels aangelegd in Nederland in de afgelopen jaren. Vaak heel traditioneel met caissons, soms gewaagder door ze te boren. Maar iedere tunnel vraagt weer om nieuwe en innovatieve technieken, is het niet bij de aanleg dan wel voor de installaties. Het maakt tunnelbouw tot een hightech industrie. Alle reden dus voor een speciaal Tunnel Plein tijdens InfraTech 2019. Een plek waar bouwers, ingenieurs, constructeurs, installateurs en fabrikanten van materieel de actuele stand der techniek kunnen laten zien. Of die ene bijzondere manier van samenwerken.

LEES MEER OVER HET TUNNEL PLEINDEELNAMEFORMULIER TUNNEL PLEIN

Smart Mobility Plein

Smart Mobility krijgt een prominente plek op de beursvloer. Een eigen plein met ruimte voor iedereen die een slimme oplossing biedt voor problemen die we nu nog nauwelijks zien maar waarmee Nederland veilig, betrouwbaar en bereikbaar blijft. Dat kunnen slimme verkeerslichten zijn of oplaadstroken in het wegdek. Of communicerende verkeersborden. Het Smart Mobilty Plein tijdens InfraTech 2019 biedt innovators, fabrikanten, start-ups en technologiebedrijven vier dagen lang een podium om samen hun kennis en ideeën te delen met een groot infra-minded publiek.

LEES MEER OVER HET SMART MOBILITY PLEINDEELNAMEFORMULIER SMART MOBILITY PLEIN

VMS Plein

De Vereniging Modern Straatwerk (VMS) biedt leden de mogelijkheid om samen op te trekken op het VMS Plein. VMS is een ketenorganisatie die de bestratingsbranche vertegenwoordigt. Openbare Ruimte & Mobiliteit focust op partijen die zich bezighouden met mobiliteitsoplossingen en openbare ruimtes in stedelijk of landelijk gebied. Binnen dit segment valt: Bestrating, Groenvoorziening (aanleg en onderhoud), Inrichting openbare ruimte/buitenruimte, Signalering/bewegwijzering, Straatmeubilair, Verkeersgeleiding, Verkeersmeet- en regelsystemen, Verlichting en Vervoers- en mobiliteitsoplossingen.

Gemeente Plein

Verschillende Nederlandse gemeenten presenteren zich op het Gemeente Plein met uitdagende projecten en bijzondere oplossingen. Maar ook de Vereniging Stadswerk Nederland, een belangrijk forum van gemeenteambtenaren op het gebied van de fysieke leefomgeving, geeft acte de presence. Gemeente Rotterdam, gastheer van InfraTech 2019 is kartrekker van het gemeenteplein.

Start-up Plein

Holland ConTech & PropTech brengt op het Start-up Plein veelbelovende bouw en infra start-ups & grown-ups bij elkaar. Iedere dag zijn er inspirerende sessies en pitches van bijzondere bedrijven te zien.  Op het plein is ruimte voor zowel start-ups als corporate bedrijven om nieuwe technologieën en producten te tonen en te pitchen. In een dynamische omgeving is er ruimte om te netwerken en kennis uit te wisselen over de toekomst van de bouw en infra.

DEELNAMEFORMULIER START-UP PLEINBEKIJK DE FLYER

Starters- en Try-out straat

Startende ondernemers in de infrabranche krijgen ook op InfraTech 2019 de mogelijkheid zicht te presenteren via een speciaal starterspakket. Met een compleet ingerichte standunit van 6m²  kunnen ondernemers niet ouder dan 2 jaar tegen een minimale investering profiteren van alle voordelen die InfraTech hen biedt. 

Heeft u vragen over InfraTech? Neem contact op met het projectteam via tel: 010 - 293 3133 of stuur een e-mail naar info@infratech.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER