Smart Mobility plein

Duurzame en slimme mobiliteit

 

We staan voor grote maatschappelijke uitdagingen en de druk op ons (vaar)wegennet neemt toe. We omarmen nieuwe technologieën om filedruk en verkeersdrukte te verminderen, verkeersveiligheid te verhogen en de doelen van het klimaatakkoord te behalen. Door overheid, marktpartijen en kennisinstellingen te verbinden kunnen we steeds meer innovaties toepassen. Het thema van InfraTech 2023 is 'Move Forward’. Samen werken we aan duurzame en slimme mobiliteit om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de uitdagingen van de toekomst.

En dus krijgt Smart Mobility een prominente plek op de beursvloer. Het Smart Mobility Plein ligt centraal in de themahal Infra & Innovatie, naast het drukbezochte Rijkswaterstaat Paviljoen. Het plein biedt plaats aan innovators, fabrikanten en technologiebedrijven die door middel van slimme communicatie- en informatietechniek Nederland bereikbaar houden.

Voor een deelname aan het Smart Mobility Plein zijn de kosten € 5.500,00 (inclusief standbouw en marketing service pakket).