Nieuw: Waterbouwplein

Ontmoetingsplek voor waterbouwbedrijven

Het nieuwe Waterbouwplein is een ontmoetingsplek voor alle waterbouwbedrijven (groot en klein), die zich onder andere bezighouden met civiele kunstwerken, landwinning, baggerwerk, hoogwaterbescherming, constructieve waterbouw, havenontwikkeling en gebiedsinrichting. Het Waterbouwplein is gesitueerd op een prominente plek in hal 1 met het thema Infra en heeft plek voor 10 organisaties. 

Alle Nederlandse opdrachtgevers zijn met een paviljoen vertegenwoordigd op InfraTech en dat maakt het voor waterbouwbedrijven erg interessant om rechtstreeks met hen in contact te komen! Daarnaast bespaart u met deelname aan dit plein tijd en moeite wat betreft de standbouw: u wordt volledig ontzorgd en deelt samen met de andere deelnemers op het plein een pantry en een centrale bar. De invulling hiervoor mogen de deelnemende organisaties zelf met elkaar afstemmen en uitvoeren.

U heeft al een geheel verzorgde expositieruimte inclusief standbouw, een marketing servicepakket, invitatiemogelijkheden en deelname aan verschillende netwerkbijeenkomsten voor een bedrag van € 3.750 excl. btw voor vier dagen. Bovendien ontvangt u twee delegate tickets à € 325,- voor het Bouwen in Water congres en een kortingscode van 15% voor het congres voor relaties.

Neem contact op met onze accountmanagers en vraag naar de nog beschikbare plekken op het Waterbouw Plein.

 

Bekijk de Flyer

Deelname Formulier Waterbouwplein

 

Reserveer uw stand