Online InfraTech Netwerk Platform

InfraTech is dé plek om elkaar te ontmoeten, te netwerken, kennis te delen en innovaties in de infrabranche te ontdekken. De komende editie, 12 - 15 januari 2021, introduceert InfraTech naast de fysieke beursvloer een geavanceerd online netwerkplatform. Het InfraTech Netwerk Platform biedt de mogelijkheid tot matchmaking, het maken van afspraken en deelnemen aan het digitale kennisprogramma.

Exposanten

Vanaf nu kunt u als exposant inloggen op het InfraTech Netwerk Platform! Op 10 december gaat het platform ook open voor geregistreerde bezoekers.

Klik hier om direct naar het Online InfraTech Netwerk Platform te gaan. 

Bekijk hier de handleiding van het Online Platform.  

Benieuwd hoe het Platform in zijn werk gaat en hoe u uw profiel compleet maakt, bekijk hier de uitgebreide instructievideo. 

Host uw eigen sessie tijdens InfraTech!
Heeft u interesse in het geven van een webinar of het tonen van on demand video's?

  • Het is mogelijk om zelf een live kennissessie te geven (ongeveer 25 minuten) via uw eigen stream (Zoom, YouTube, Vimeo of Gotowebinar).
  • Wij kunnen ook een pre-recorded video toevoegen, die u vooraf naar ons toezendt. De on-demand video's worden aan het platform toegevoegd.
  • 'Rondetafelgesprek' onder leiding van uw eigen gespreksleider. U kunt in gesprek gaan met in totaal 12 personen om het een en ander toe te lichten over een specifiek onderwerp.
  • Studio livestream vanaf InfraTech Lounge in Rotterdam Ahoy: u geeft een presentatie, fysiek of via scherm, in onze InfraTech Lounge, de technische faciliteiten worden door InfraTech verzorgt en de presentatie zal worden begeleid door een aanwezige moderator. Deze zal ook de Q&A begeleiden vanuit het (digitale) publiek.Alle sessies worden vermeld in de event agenda en bezoekers kunnen zich hiervoor aanmelden.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bekijk dan onze brochure met alle sponsorpakketten.

Heeft u vragen over het Platform? Neem contact op met:
Maaike Oude Luttikhuis
m.oudeluttikhuis@ahoy.nl | 010-2933226