Infra Career Lounge

 

Nieuw tijdens InfraTech 2023: de Infra Career Lounge.
Als exposant van InfraTech kunt u op 19 januari deelnemen aan de Infra Career Lounge en in contact komen met studenten en young professionals. Doe ook mee en vind nieuw talent!

 

Wat heeft de Infra Career Lounge u te bieden?

De Infra Career Lounge vindt plaats op 19 januari 2023 en biedt u als exposant van InfraTech 2023 de mogelijkheid om in een inspirerende omgeving in contact te komen met studenten en young professionals. Hier werkt u aan uw employer branding en aan de toekomst van de infrasector. De instapkosten zijn laag, zo wil InfraTech haar verantwoordelijkheid nemen voor een gezonde instroom in de sector en helpen wij tegelijkertijd onze exposanten met het vinden van nieuw talent.

 

Waaruit bestaat de Infra Career Lounge?

De Infra Career Lounge is een informele lounge met Meeting Points (expositieruimte voor exposanten) en biedt de studenten en young professionals de kans om de deelnemende organisaties in een ongedwongen setting te ontmoeten. Daarnaast is er een inhoudelijk programma. Het Meeting Point heeft een verlichte achterwand en biedt u de mogelijkheid om een game of activiteit mee te nemen (denk aan CV check, tafelvoetbal of pooltafel).

 

Inhoudelijk programma 

  • Uitkomst Trainee Case
  • Inhoudelijk programma op de beursvloer bij de partnerpleinen (met Human Capital Route]
  • Safari's: rondgangen langs stands van exposanten o.l.v. partners, ingedeeld naar studierichting en niveau. Afhankelijk van niveau en inzet partners kunnen hier ook opdrachten voor worden uitgeschreven bij/door standhouders.

 

Inbegrepen bij de deelname in de Infra Career Lounge is:

  • Expositieplek met meubilair en elektra
  • Digitaal matchmaking platform
  • Logo en bedrijfsprofiel in online platform en op de www.infratech.nl
  • Vacaturedeling in online platform
  • Digitaal promotiepakket

 

Prijs
Gastheren en Strategisch Partners ondersteunen dit initiatief voor €2500,-
InfraTech exposanten nemen deel aan dit initiatef voor €895,- 

Deelnameformulier
Om deel te nemen kunt u ons deelnameformulier invullen.

Flyer
Bekijk de flyer hier.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het projectteam via tel: +31 (0)6 43 29 30 95 of stuur een e-mail naar info@infratech.nl.