Registreer voor een gratis bezoek!

Exhibition Guide & E-magazine

Industrielinqs pers en platform introduceert voor InfraTech 2019 een Future Proof digitaal InfraTech Magazine met daarin inhoudelijke en achtergrondinformatie over de beurs, de themapleinen en het kennisprogramma. Tevens maakt Industrielinqs een Exhibition Guide in handzaam formaat. Hierin worden onder andere standhouders met standnummers en bijbehorende plattegrond vermeld.

Neem voor meer infomatie contact op met Rob Koppenol van Jetvertising (T 070-399 00 00) die de advertentiewerving voor zowel de Exhibition Guide als het digitale InfraTech Magazine verzorgt.
 

Enkele weken voor aanvang van de beurs worden de potentiële bezoekers opgewarmd via een responsive e-magazine. En tijdens de beursdagen ligt er voor alle bezoekers een pocketgids klaar, inclusief plattegrond. Met deze handzame gids, die letterlijk in de binnenzak past, vinden bezoekers gemakkelijk hun weg in het programma en op de beursvloer. Exposanten kunnen hun beursdeelname optimaliseren door hun bedrijf voor en tijdens de beurs via deze officiële uitgaven vol in de schijnwerpers te zetten bij de juiste beslissers.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER