Coronavirus (COVID-19)

De wereld is de afgelopen maanden flink veranderd. Het zijn onzekere tijden waarin we allemaal onze weg moeten vinden. Maar gelukkig is er ook goed nieuws! 

Ons team is druk bezig met alle voorbereidingen voor InfraTech 2021. Onze prioriteit is om voor alle exposanten en bezoekers een veilige omgeving aan te bieden en daarom zullen wij verschillende voorzorgsmaatregelen treffen. De geldende adviezen en maatregelen die door het RIVM worden vastgesteld zijn altijd het uitgangspunt. 

Naast de fysieke beursvloer verrijkt InfraTech haar 14e editie met een online programma en zal InfraTech 2021 hybride worden. Tijdens InfraTech zal de keten samenkomen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. Ondanks dat we vanwege de huidige omstandigheden niet het hele deelnemersveld mogen verwelkomen deze editie zullen tijdens InfraTech 2021 Hybride de pijlers ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie van kracht blijven en wordt het mogelijk om ook deze editie op een verantwoorde manier belangrijke ontmoetingen in de sector te faciliteren. Zowel fysiek, waar op een veilige en gepaste afstand voldoende ruimte wordt geboden om te netwerken, als digitaal op het nieuwe (online) InfraTech Netwerk Platform. Lees meer over Infratech 2021 Hybride.

Veiligheid staat altijd voorop

De veiligheid van onze exposanten, bezoekers en partners is altijd onze prioriteit. Naast het aanbieden van een online programma, neemt InfraTech veiligheidsmaatregelen om een verantwoord bezoek aan de fysieke beursvloer mogelijk te maken.

  • Het is alleen mogelijk om InfraTech fysiek te bezoeken met een online voorregistratie
  • Wij werken deze editie met tijdvakken en in elk tijdvak aanvangstijden, zodat de bezoekers verspreid worden en opstoppingen voorkomen worden
  • Het aantal bezoekers wordt continu gemonitord om de 1,5 meter afstand op het totaaloppervlakte van de hallen te kunnen waarborgen
  • Er wordt een gezondheidscheck gedaan bij het betreden van de beursvloer
  • Handen worden gedesinfecteerd bij in- en uitgang en er is voldoende mogelijkheid tot reinigen en desinfecteren op de beursvloer
  • Op de locatie zijn duidelijke markeringen om de onderlinge afstand tussen gasten te waarborgen
  • Openbare ruimte zoals toiletten worden extra schoongemaakt
  • Looprichtingen worden aangegeven op de paden
  • Tijdens presentaties is er een aangepaste opstelling om afstand te waarborgen
  • Zichtbare en gastvrije corona handhavers op de beursvloer 

 

Ventilatie
De ventilatiesystemen van Rotterdam Ahoy zijn 'state of the art' en voldoen aan de geldende regelgeving. De systemen zijn in staat om op eenvoudige wijze 100% buitenlucht binnen te brengen. Dit verkleint verspreiding van ziekteverwekkers die luchtweginfecties veroorzaken, bijvoorbeeld het coronavirus.

Uiteraard kunt u ons te allen tijde mailen of bellen over uw deelname aan InfraTech 2021.