Matchmaking event

De organisatie van InfraTech, Enterprise Europe Network en Building Nederland gaan de innovatieve kracht van de Nederlandse Infrastructuur sector nog sterker maken.

Het Enterprise Europe Network organiseert daarom op 18 en 19 januari 2017 een gratis bedrijfsmissie en Matchmaking Event tijdens InfraTech 2017, Nederlands grootste vakbeurs voor infrastructuur.

Op 18 januari is er een bijeenkomst met Nederlandse vertegenwoordigers van de overheid en Infrasector, een bezoek aan twee interessante Infrastructuur projecten met aansluitend een receptie en diner, aangeboden door de Gemeente Rotterdam. Op 19 januari vindt er een Matchmaking Event plaats dat te combineren is met een bezoek aan de beurs.

Het evenement biedt de infrasector een perfect platform om Nederlandse en Europese samenwerking in de infrastructuur van de grond te krijgen. Het matchmaking evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de Duitse partner NRW International. Het biedt adviseurs, leveranciers, aannemers en distributeurs een uitstekende gelegenheid om hun nieuwe en innovatieve producten en diensten te presenteren op een internationaal podium.

Het evenement is bedoeld voor een breed spectrum van bedrijven, universiteiten en onderzoekers uit Europa die geïnteresseerd zijn in het delen van nieuwe projectideeën en het vinden van samenwerking binnen de infrabranche.

Waarom deelnemen aan dit Matchmaking Event?

  • Als deelnemer aan InfraTech bent u al aanwezig
  • Er worden veel buitenlandse organisaties verwacht
  • Kansen op zakelijke contacten in binnen- en buitenland

Deelname aan één of beide dagen is gratis!

Ga direct naar www.b2match.eu/InfraTech2017 en schrijf u in!