Registreer voor een gratis bezoek!

CareerLab

Ben je in de laatste fase van je studie en ben je op zoek naar een stageplaats of een interessante afstudeeropdracht? Of heb je je diploma net op zak maar heb je nog geen goed beeld van je carrièrekansen op de arbeidsmarkt? Kom dan op 17 en 18 januari naar het Careerlab op InfraTech.

In het CareerLab sta jij als aanstormend talent voor de Infrabranche centraal. Je kunt onder andere deelnemen aan verschillende expert-sessies, hier ga je inhoudelijk in gesprek met young professionals van verschillende organisaties. Zij beantwoorden al jouw vragen over de kansen en uitdagingen in de branche.

In het CareerLab kun je ook de stageplaatsen, afstudeeropdrachten en vacatures van de exposanten van InfraTech bekijken. Solliciteer direct online of loop even langs bij de stand. Een unieke kans om jezelf beter te oriënteren op de arbeidsmarkt. Ook kun je op 17 en 18 januari langskomen voor een carrière adviesgesprek, een CV-check en een professionele LinkedIn foto.

Kortom, waarom mag jij het CareerLab niet missen tijdens InfraTech 2019?

  • Ga in gesprek met experts uit de markt;
  • Kom langs voor de gratis CV-check en een carrière adviesgesprek;
  • Maak een professionele LinkedIn foto;
  • Solliciteer direct op een stageplaats, afstudeeropdracht of vacature;
  • Ga direct op de beurs sfeer proeven bij een mogelijke werkgever.
     

Mail voor meer informatie of meld je direct aan

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER